Zamena TouchaZamena toucha - digitajzera na mobilnom telefonu

Polomljen touch na mobilnom telefonu je sve češći kvar, pogotovo ako se uzme u obzir zastupljenost mobilnih telefona sa touch ekranom. Displej nije oštećen i grafički prikaz slike je uredu ali je spoljno staklo tj touch na Vašem mobilnom telefonu polomljen. Najčešća greška je kupovina novog displeja, a u stvari sve sto vam je potrebno je novi touch ili digitajzer.

 

Polomljen touch na mobilnom telefonu može prouzrokovati i najmanji udarac ili pad, a nekada je i nagnječenje u torbi ili džepu dovoljno da dodje do naprsnuća. Takodje uzrok kvara touch-a može biti i dolazak u dodir mobilnog telefona sa vodom ili korozija.

Servis PROFItel Vam nudi brzu i povoljnu zamenu touch-a na Vašem mobilnom telefonu u najkraćem vremenskom roku.

U zavisnosti od modela mobilnog telefona i trenutne potraznje polomljenog touch-a, popravka je moguća u istom danu kada je telefon donet na servis. Ukoliko trenutno nemamo na stanju touch za Vaš model mobilnog telefona, potrudićemo se da ga za Vas nabavimo u najkraćem roku.

Za sve dodatne informacije oko servisa vašeg telefona pozovite nas ili pošaljite mail sa pitanjem, a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

Hvala na ukazanom poverenju.
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja