Softver reinstalacija i azuriranje

Dekodiranje Mobilnih telefona Servis Profitel / Servis / Softver reinstalacija i azuriranje


Reinstalacija Softvera na Telefonu Cena

Softver mobilnog telefona je program ili operativni sistem koji upravlja svim funkcijama telefona.

Svaki mobilni telefon dolazi sa fabričkim softverom. Svaki softver ima svoju "verziju" koju možete pročitati u podešavanjima telefona. Ona je definisana odredjenim brojevima i slovima. Fabrika tj proizvodjač, često izbacuje novije verzije softvera za mobilni telefon.

Promenom softvera tj reinstalacijom najnovije verzije dobijate mobilni telefon čiji je rad brži i stabilniji. U nekim slučajevima na taj način vaš telefon može dobiti i neku od novih funkcija.Debranding mobilnog telefona je specijalan postupak reinstalacije fabričkog softvera.


Nerviraju li Vas ikone, logo ili internet prečice operatera na vašem mobilnom telefonu? Da li software u vašem mobilnom telefonu izgleda drugačije od fabričkog softvera? To se može ukloniti ugradnjom originalnog software-a. Ovaj postupak se zove debranding.


Mobilni telefon sa softverom koji je prilagodjen jednom mobilnom operateru (provajderu) može napraviti neke probleme u radu, kada se takav telefon koristi sa karticom drugog provajdera. To se naročito odražava na MMS, GPRS i slična podešavanja, koja su u tom slučaju uglavnom unapred predefinisana. Fabrički softver je stabilnije i sigurnije rešenje koje omogućava neometan rad mobilnog telefona.


Koliko košta promena softvera na mobilnom telefonu?

Cena usluge reinstalacije softvera mobilnog telefona nije jednaka za sve modele i proizvodjače. Cena zavisi od:

- načina na koji se reinstalacija mobilnog telefona radi,
- modela i vrste proizvodjača mobilnog telefona,
- vremena koje je potrebno da se reinstalacija obavi,
- količine telefona (servis zadržava pravo da na količinu koriguje cenu usluge)

Da li se prilikom reinstalacije softvera može oštetiti telefon?

Ukoliko uzmemo u obzir iskustvo koje posedujemo, kao i profesionalan pristup svakoj usluzi, nepredvidjene situacije i greške su svedene na minimum, i jako su retke. PROFItel se obavezuje i garantuje da će ukoliko se tako nesto desi i vas mobilni telefon se na bilo koji nacin ošteti, kupiti isti takav NOV aparat.Mi brinemo o vašim telefonima na pravi način.


Za sve dodatne informacije oko servisa vašeg telefona pozovite nas ili pošaljite mail sa pitanjem, a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.Hvala na ukazanom poverenju
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja