iPhoneIphone SERVIS Srbija - Beograd PROFITEL

Servis iPHONE  mobilnih telefona i iPad uredjaja na teritoriji Beograda i Srbije po povoljnoj ceni.

Servis mobilnih telefona PROFItel Beograd je kvalifikovan za sve vrste hardverskih i softvarskih rešenja za iPHONE mobilne telefone.

 

iphone-servis-srbija-beograd.jpg

Podržana je kompletna usluga servisiranja kao i neophodni delovi za sve iPhone i iPad modele, kako aktuelne, tako i modele iz prethodnih godina.

Naši planovi su podredjeni želji i cilju da svojim stalnim i budućim klijentima obezbedimo povoljnu, brzu i pre svega kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

 

Neki od hardverskih problema koji mogu zahtevati fizičku zamenu neispravnog dela u telefonu a  koje uspešno rešavamo su:


- popravka punjenja, bilo da se radi o neispravnom konektoru punjenja ili zameni IC kola za punjenje na matičnoj ploči telefona.

- popravka kamere, bilo da se radi o neispravnoj kameri ili zameni IC kola za kameru.

- zamena LCD ekrana tj. displej-a u kompletu sa touchscreen-om (ili posebno ukoliko je to moguće uraditi na aktuelnom modelu)

- zamea touchscreen-a tj digitajzera

-zamena stakla na mobilnom telefonu.

- zamena baterije (svi iPhone i iPad uređaji zahtevaju stručno otvaranje prilikom zamene baterije)

- popravka centralnog Home tastera (ova popravka je neohodna ukoliko Vam centralni tj. Home taster ne reaguje na svako pritiskanje ili ne reaguje na pritiskanje uopšte)

- zamena flet kabla sa Volume +/- , Mute i ON/OFF tasterima (ukoliko Vaš telefon ne reaguje na pritiskanje nekog od tastera – npr. tastera za smanjivanje i pojačavanje zvuka, tastera za vibraciju tj tihi režim ili tastera za uključivanje-isključivanje uređaja)

- popravka mikrofona, zvucnika ili zvona (ukoliko Vas ne čuju prilikom razgovora ili Vi ne čujete sagovornika ili Vam telefon slabije ili uopšte ne zvoni prilikom dolaznog poziva)

- čišćenje uređaja nakon kontakta sa tečnošću (voda, sok, alkohol itd... )

- svi ostali kvarovi koji nisu detaljno navedeni

 

Usluge oko softvera na vašem telefonu, tj resenje softverskih problema koje uspešno rešavamo obuhvataju slededeće :


- Ažuriranje (update) verzije softvera u aparatu bez rizika od gubitka podataka

- Otvaranje iTunes tj apple ID naloga umesto vas ( ne znate kako da otvorite iTunes nalog bez zahteva za posedovanje kreditne kartice )

- Instaliranje aplikacija po želji korisnika (Viber, WhatsApp, Skype... )

- Instaliranje GPS navigacije sa mapama Srbije, regiona ili cele Evrope sa menijem i glasovnim navođenjem na srpskom jeziku

- Prebacivanje imenika i ostalih važnih podataka sa Androida na iPhone ili sa iPhone-a na Android

- Dekodiranje – otključavanje iPhone i iPad uređaja koji su zaključani na neku od mreža operatera ( telefon ne prihvata svaku karticu )

- Jailbreak iPhone i iPad uređaja ( usluga koja Vam omogućava da besplatno instalirate aplikacije koje se plaćaju ili ne nalaze u Apple Store prodavnici

- podečavanje identifikacije dolaznih poziva (ne radi Vam identifikacija prilikom dolaznog poziva iako se broj pozivaoca nalazi u imeniku Vašeg telefona)

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mail sa opisom kvara tj. problema koji imate sa mobilnim telefonom. Neko od zaposlenih će Vas kontaktirati u najkraćem roku i javiti vam orjentacionu cenu za uslugu popravke Vašeg telefona.

Vaš mobilni telefon  nam možete doneti lično, ili ga poslati preko neke od dostupnih kurirskih službi (AKS, Daily, Postexpress…).

Nakon izvršene popravke aparat Vam možemo poslati na kućnu adresu ili ga možete preuzeti lično.

 

Vreme potrebno za popravku zavisi od vrste kvara. Neke poravke se mogu završiti brzo I klijent moće da sačeka u servisu. Za komplikovanije usluge servisa vreme popravke se kreće od 1 do 3 radna dana. Garancija na sve naše usluge je 3 meseca.

 

Nažalost postoje i uređaji za koje cena popravke nije isplativa, u tom slučaju dijagnostiku kvara i naš trud NE PLAĆATE.


PROFItel servis i oprema za mobilne telefone
Bulevar kralja Aleksandra 140, Beograd
011/344.79.65  064/144.05.24
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja