futrole bumperi torbiceFutrole za mobilni po povoljnoj ceni

Futrole za mobilne telefone štite mobilne telefone od oštećenja i ogrebotina koji su najčešća posledica pada mobilnog telefona.

Osim toga, futrole su se pokazale i kao nezaobilazni modni detalj.

 

Futrole su izrađene tako da zaštite ivice, leđa i stranice telefona od udaraca, padova, prljavštine i drugih oštećenja. Finalna izrada omogućava lako držanje telefona u ruci, tako da futrola je prijanja telefonu,na odgovarajući način, uz jednostavan pristup kontrolama i otvorima za slušalice i punjač.

U nasoj ponudi imamo veliki izbor futrola za mobilne telefone raznih boja i velicina i materijala, koje odgovaraju za sve proizvodjače i modele mobilnih telefona - iPhone, Samsung, HTC, LG, Sony, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorolu itd...

 

Futrole za mobilne telefone su visokog kvaliteta i pristupačne cene, a medju bogatom ponudom izdvajamo silikonske, gumene, plastične, kožne, ultra tanke futrole, futrole za pojas, futrole na izvlacenje, futrole sa aplikacijama i cirkonima, kao i raznobojne futrole sa velikim izborom slika…

 

 U svakom trenutku možete nas nazvati ili doći do naše prodavnice i naši prodavci će vam preporučiti onu futrolu koja vam najviše odgovara. Ukoliko nemamo futrolu koju želite na lageru slobodno nam možete opisati ili pokazati sliku željene futrole i mi ćemo se potruditi da je nadjemo za Vas. Čim se pojavi futrola koju ste tražili, kontaktiraćemo vas i zatim je možete preuzeti u našoj prodavnici, ili vam je možemo poslati putem kurirske službe.
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja