Alcatel Dekodiranje TelefonaALCATEL dekodiranje telefona, Srbija - Beograd PROFITEL

Dekodiranje ALCATEL mobilnih telefona na teritoriji Beograda i Srbije po povoljnoj ceni.

Servis mobilnih telefona PROFItel Beograd je kvalifikovan za uslugu dekodiranja tj otkljucavanja ALCATEL mobilnih telefona, kako za aktuelne, tako i modele iz prethodnih godina.

 

Mobilni telefoni kupljeni kod operatera u nekom PAKETU ili na UGOVOR, po pravilu dolaze zaključani na mrežu istog tog operatera. Kartice drugih operatera u tako zaključanim telefonima se ne mogu koristiti bez da se prethodno dekodiraju.

Npr. mobilni telefon kupljen u VIP-u neće raditi sa sim karticom MTS-a ili Telenor-a i obrnuto.

Takav mobilni telefon se mora otključati da bi radio na svim mrežama tj. dekodirati.

 

Postoje i druge vrste zaključavanja kada je na mobilnom telefonu uključena neka zaštita, pa Vam treba sigurnosni kod da bi ste mogli pristupiti nekim funkcijama telefona. Ukoliko ste zaboravili kod, jedino rešenje je dekodiranje, odnosno uklanjanje sigurnosnog koda.

 

Naši planovi su podredjeni želji i cilju da svojim stalnim i budućim klijentima obezbedimo povoljnu, brzu i pre svega kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

 

Vreme potrebno za uslugu dekodiranja telefona zavisi od modela. Ova usluga se uglavnom može završiti brzo i klijent može da sačeka u servisu. Za komplikovanije usluge dekodiranja vreme popravke može trajati od jednog pa do nekoliko dana. Zato je neophodno da se pre dolaska u servis informišete putem mail-a ili telefona.  


Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mail sa opisom kvara tj. problema koji imate sa mobilnim telefonom. Neko od zaposlenih će Vas kontaktirati u najkraćem roku i javiti vam orjentacionu cenu za uslugu popravke ili dekodiranja Vašeg telefona.

Vaš mobilni telefon  nam možete doneti lično, ili ga poslati preko neke od dostupnih kurirskih službi (AKS, Daily, Postexpress…).

Nakon izvršene usluge popravke ili dekodiranja aparat Vam možemo poslati na kućnu adresu ili ga možete preuzeti lično.

Garancija na sve naše usluge je 3 meseca.

Nažalost postoje i uređaji za koje cena dekodiranja  nije isplativa, u tom slučaju dijagnostiku usluge i naš trud NE PLAĆATE.

 

PROFItel servis i oprema za mobilne telefone
Bulevar kralja Aleksandra 140, Beograd
011/344.79.65  064/144.05.24
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja