Dekodiranje Sony Z5 Xperia Cena

Dekodiranje Mobilnih telefona Servis Profitel / Aktuelno / Dekodiranje Sony Z5 Xperia Cena


SONY XPERIA Z5 DEKODIRANJE MOBILNIH TELEFONA NA TERITORIJI BEOGRADA I SRBIJE PO POVOLJNOJ CENI.

Servis mobilnih telefona PROFItel Beograd je kvalifikovan za uslugu dekodiranja tj otkljucavanja SONY mobilnih telefona, kako za aktuelne, tako i modele iz prethodnih godina.

 Podržano je dekodiranje Sony Telefona sa svih mreža. tj operatera, uključujući operatere iz Srbije ( MTSTELENORVIP ) i iz EX-YU regiona.

Mobilni telefoni kupljeni kod operatera u nekom PAKETU ili na UGOVOR, po pravilu dolaze zaključani na mrežu istog tog operatera. Kartice drugih operatera u tako zaključanim telefonima se ne mogu koristiti bez da se prethodno dekodiraju.

Npr. mobilni telefon kupljen u VIP-u neće raditi sa sim karticom MTS-a ili Telenor-a i obrnuto.

Takav mobilni telefon se mora otključati da bi radio na svim mrežama tj. dekodirati.

 

Postoje i druge vrste zaključavanja kada je na mobilnom telefonu uključena neka zaštita, pa Vam treba sigurnosni kod da bi ste mogli pristupiti nekim funkcijama telefona. Ukoliko ste zaboravili kod, jedino rešenje je dekodiranje, odnosno uklanjanje sigurnosnog koda.

 

Dekodiranje se moze uraditi preko fabričkog koda, ali za neke operatere nije moguće uraditi daljinsko dekodiranje bez donošenja telefona u servis, već je neophodno da Vaš mobilni telefon  donesete lično, ili da ga počaljete preko neke od dostupnih kurirskih službi (AKS, Daily, Postexpress…).

 

Vreme i CENA potrebno za uslugu dekodiranja telefona zavisi od operatera kod koga je kupljen telefon. Ova usluga se uglavnom može završiti brzo i klijent može da sačeka u servisu. Za komplikovanije usluge dekodiranja vreme popravke može trajati od jednog pa do nekoliko danaZato je neophodno da se pre dolaska u servis informišete putem mail-a ili telefona.  


Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mail sa opisom kvara tj. problema koji imate sa mobilnim telefonom. Neko od zaposlenih će Vas kontaktirati u najkraćem roku i javiti vam orjentacionu cenu za uslugu popravke ili dekodiranja Vašeg telefona.

 

Nakon izvršene usluge popravke ili dekodiranja aparat Vam možemo poslati na kućnu adresu ili ga možete preuzeti lično.
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja