Dekodiranje Samsung S7 Galaxy Cena

Dekodiranje Mobilnih telefona Servis Profitel / Aktuelno / Dekodiranje Samsung S7 Galaxy Cena


DEKODIRANJE GALAXY S7 SAMSUNG MOBILNIH TELEFONA NA TERITORIJI BEOGRADA I SRBIJE PO POVOLJNOJ CENI.

 Dekodiranje Samsung S7 Galaxy Telefona za sve mreže. tj operatere, uključujući operatere iz Srbije ( MTSTELENORVIP ) i iz EX-YU regiona.

Servis mobilnih telefona PROFItel Beograd je kvalifikovan za uslugu dekodiranja tj otkljucavanja Samsung mobilnih telefona, kako za aktuelne, tako i modele iz prethodnih godina.

 

Mobilni telefoni kupljeni kod operatera u nekom PAKETU ili na UGOVOR, po pravilu dolaze zaključani na mrežu istog tog operatera. Kartice drugih operatera u tako zaključanim telefonima se ne mogu koristiti bez da se prethodno dekodiraju.

Npr. mobilni telefon kupljen u VIP-u neće raditi sa sim karticom MTS-a ili Telenor-a i obrnuto.

Takav mobilni telefon se mora otključati da bi radio na svim mrežama tj. dekodirati.

 

Postoje i druge vrste zaključavanja kada je na mobilnom telefonu uključena neka zaštita, pa Vam treba sigurnosni kod da bi ste mogli pristupiti nekim funkcijama telefona. Ukoliko ste zaboravili kod, jedino rešenje je dekodiranje, odnosno uklanjanje sigurnosnog koda.

 

Dekodiranje se moze uraditi i bez donošenja uredjaja u servis tj. preko fabričkog koda, samo na osnovu IMEI-a tj. serijskog broja telefona. Ipak za neke operatere nije moguće uraditi daljinsko dekodiranje bez donošenja telefona u servis, jer neki od operatera menjaju fabricka kodove koje im je fabrika isporučila. U tom slučaju je neophodno da Vaš mobilni telefon  donesete lično, ili da ga počaljete preko neke od dostupnih kurirskih službi (AKS, Daily, Postexpress…).

 

Vreme i CENA potrebno za uslugu dekodiranja telefona zavisi od operatera kod koga je kupljen telefon. Ova usluga se uglavnom može završiti brzo i klijent može da sačeka u servisu. Za komplikovanije usluge dekodiranja vreme popravke može trajati od jednog pa do nekoliko danaZato je neophodno da se pre dolaska u servis informišete putem mail-a ili telefona.  


Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mail sa opisom kvara tj. problema koji imate sa mobilnim telefonom. Neko od zaposlenih će Vas kontaktirati u najkraćem roku i javiti vam orjentacionu cenu za uslugu popravke ili dekodiranja Vašeg telefona.

 

Nakon izvršene usluge popravke ili dekodiranja aparat Vam možemo poslati na kućnu adresu ili ga možete preuzeti lično. 

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju.

Servis PROFItel
Za više informacija

064/144.05.24 ; 062/40.28.28 ;
011/344.79.65 ; 011/40.68.300
mail: dekodiranjetelefona@gmail.com
Skype: www.dekodiranje.rs
twitter: PROFItel Beograd (@DekodiranjeRS)

PROFItel logo


Imate pitanje

SERVIS

DEKODIRANJE

Kako ste saznali za PROFItel?
google
ostali pretraživači
facebook
ostale socialne mreže
preporuka prijatelja