DEKODIRANJE MOBILNIH TELEFONA SERVIS PROFITEL BEOGRAD

Vaša korpa je prazna
Category Table Zamena stakla na mobilnom telefonu

Zamena stakla na mobilnom telefonu

El. pošta Štampa PDF

Zamena stakla Samsung Galaxy iPhone i ostali modeli

Zamena stakla ( SAMSUNG Galaxy S3 S4 iPhone 4 5 S2 itd ) na mobilnom telefonu , koje je padom osteceno je jedna od najčešćih usluga u servisu PROFItel. Iako se ova usluga do prošle godine nije mogla ni zamisliti, primenom novih tehnologija moguce je yameniti samo staklo bez zamene displeja i touch screen-a tj digitizer-a.

ZAMENA STAKLA SAMSUNG S3 S4 IPHONE 5

 

Procedura zamene stakla na mobilnom telefonu je ustvari reparacija istog. Prilikom zamene stakla, staro i polomljeno se skida i novo se pomocu specijalnog lepka vezuje za displej i polarizuje pomoću UV lampe.

Zašto je ovo važno ?

Ovakva procedura je jedina ispravna metoda za zamenu jer na ovaj način novo staklo izgleda kao fabricko bez tragova prasine i mrlja izmedju stakla i displeja. Takodje displej i staklo su čvrsto i jednako povezani na svim mestima, tako da je telefon podjednako osetljiv na dodir na svim mestima i radi bez blokiranja i ''preskakaknja'' polja na staklu.

 

Cena zamene stakla zavisi od modela i boje stakla. Precinije informacije možete saznati preko naše stranice --->  KONTAKT


Servis PROFItel Vam nudi brzu i povoljnu zamenu stakla na Vašem mobilnom telefonu u najkraćem vremenskom roku.

U zavisnosti od modela mobilnog telefona i trenutne potraznje polomljenog stakla, popravka je moguća u istom danu ili u roku od 24h od kada je telefon donet na servis.

Neki od podržanih modela za zamenu stakla su :

Samsung Galaxy S I9000, Galaxy S plus I9001, Galaxy S2 I9100, Galaxy S3 I9300, Galaxy S3mini I8910, Galaxy S4 I9505, Galaxy Nexus I9250, Galaxy Note, Galaxy Note 2, iPhone 4g, iPhone 4s, iPhone 5 ...

Za sve dodatne informacije oko servisa vašeg telefona pozovite nas ili pošaljite mail sa pitanjem, a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

Hvala na ukazanom poverenju.

PROFItel